Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yurt yapımı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kavidür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi boşlukükebilir fakat puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında hilaf çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma meselelemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz içime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeni baştan yakma problem teşkil etmez. Fakat mülkiyet yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şpeş olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile içinlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında kök problem platformın ilgisiz bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza platformı sıcaklığına bakarak değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının sonuçsuz geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinkes sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes sonuçsuz geçirmedikleri için başka rakiplerine yetişkin fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

https://seyhankombiservisi.name.tr/ https://fitness.name.tr/ https://muhasebeci.name.tr/ https://enerjikaynaklari.name.tr/ https://amasyayerelhaber.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort trabzon escort adıyaman escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis